Poging overval met vuurwapen op snackbar aan Rietkerkweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdag 20 november is rond 19.45 uur snackbar ‘de Prins’ overvallen aan de Rietkerkweg.

Een gemaskerde man kwam gewapend met een vuurwapen de zaak binnen en eiste geld. Het aanwezige personeel drukte direct op de overvalknop, waarna de overvaller op de vlucht sloeg. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Signalement
Volgens de politie betreft het een vermoedelijk blanke man met een zwarte jas, blauwe spijkerbroek met gaten en grijze schoenen. Ook droeg hij ten tijde van de overval een wit masker en droeg hij een wit plastic tasje.

De politie is in de omgeving aan het zoeken. Ondanks dat de politie al snel ter plaatse was, is de dader ontkomen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie wat de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via het algemene nummer 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd