Vrouw (68) overvallen in woning André Gideplaats Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 68-jarige vrouw moet nog steeds bekomen van de schrik nadat ze gisteravond omstreeks 18.30 uur slachtoffer werd van een overval in haar eigen woning. De politie is nog steeds op zoek naar twee daders.

Rond 18.30 wordt er aangebeld bij de woning aan de Andre Gideplaats. De 68-jarige bewoonster doet open, een man zet haar opzij en loopt gelijk met een smoes naar binnen. De bewoonster vertrouwt het niet, ze wil iemand waarschuwen via de alarmknop die om haar nek hangt, maar de man ziet het en rukt de ketting van haar nek.

- Advertisement -

De vrouw merkt dan ook dat er een tweede man in de woning is, die haar spullen en meubels doorzoekt. Korte tijd later vertrekken ze weer en slaat ze alsnog alarm. Er blijkt een groot bedrag aan spaargeld te zijn meegenomen. Direct is een buurtonderzoek ingesteld, camerabeelden worden uitgekeken en eventuele sporen veiliggesteld.

Hoewel de verdachten niet veel geweld gebruikten, is de impact op het slachtoffer enorm, nog los van de schade die ze leed. Wie heeft meer informatie over de twee verdachten? Mogelijk hebben ze zich een poosje opgehouden in de portiek of op de galerij. Is iemand dat opgevallen? Wie zag rond dat tijdstip op die locatie onbekende of opvallende mannen? Heeft u beelden uit de omgeving waar de verdachten mogelijk opstaan? Deel het via het tipformulier, bel 0900-8844 of bel anoniem M. 0800-7000

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...