Bestuurder crasht auto tijdens politieachtervolging in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In de nacht van donderdag op vrijdag is een 26-jarige Hagenaar rond 00.15 uur met zijn auto gecrasht in de bocht van de Ruyrocklaan en Cees Laseurlaan tijdens een politieachtervolging.

Even na middernacht zagen agenten een personenauto met hoge snelheid over de Benoordenhoutseweg rijden. Ter hoogte van de stoplichten bij de Van Alkemadelaan werd de bestuurder verzocht achter de politieauto aan te rijden. De man zei hier gehoor aan te geven, maar ging er toch op hoge snelheid vandoor.

- Advertisement -

De automobilist draaide de Ruychrocklaan in en zag vermoedelijk de bocht aan het einde van de straat over het hoofd. De auto ging rechtdoor en ramde een pompkast en kwam tot stilstand tegen een aantal bomen.

De bestuurder was na de crash aanspreekbaar, maar is voor behandeling – vergezeld door agenten – naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of de man inmiddels is aangehouden, aangezien dit afhankelijk is van het letsel wat hij heeft opgelopen.

Het is aannemelijk dat de man op de vlucht sloeg, omdat hij gesignaleerd stond met een nog openstaande straf.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...