Jongen trekt mes als agent in burger hem aanspreekt op gedrag in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond 22 november zijn zeven jongeren aangehouden in het centrum van Rotterdam bij preventieve controles.

De politie hield preventieve fouilleeracties in de stad naar aanleiding van de recente oproepen tot plunderacties. Eerder hield de politie al meerdere jongeren aan toen zij de Bijenkorf wilden bestormen.

- Advertisement -

Vanavond fouilleerden agenten ruim 70 personen in de binnenstad. Drie van hen hadden en messen en bivakmutsen op zak. Twee jongens werden aangehouden omdat ze zich niet konden identificeren en twee anderen nadat ze niet voldeden aan bevel of vordering.

Een 22-jarige man werd door een agent in burger aangesproken toen hij een fles op straat gooide. De jongen was daar niet van gediend en trok direct een mes. Slecht idee, want de agent werkte de man met behulp van collega’s meteen tegen de grond. Ook hij werd aangehouden.

In totaal hield de politie tijdens de actie zeven jongeren aan, allen in de leeftijd van elf tot 22 jaar. Zij zullen worden verhoord op het bureau en indien nodig passende maatregelen opgelegd krijgen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...