Man uit ernstige bedreigingen en richt veel schade aan Eijsdenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een man heeft zaterdagavond in de Eijsdenstraat ernstige bedreigingen geuit naar een bekende in een woning. De bedreigingen waren zo serieus dat de politie vermoedde dat er mogelijk een steekpartij had plaatsgevonden.

In de woning bleek gelukkig dat er geen sprake was van een steekpartij maar bedreiging met een mes. De man sloeg na de bedreiging op de vlucht en ramde daarbij enkele geparkeerde auto’s, toen zijn band lek bleek liet hij de auto staan en sloeg te voet verder op de vlucht. De politie doet er momenteel alles aan om hem te vinden, er is onder andere een politiehelikopter ingezet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd