Man aangehouden voor huiselijk geweld en verlaten plaats ongeval Schollevaartse Dreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Agenten hebben vannacht rond 02.00 uur een 25-jarige Rotterdammer met veel verzet aangehouden. Voordat hij in de nacht werd aangehouden is er die avond ervoor al van alles voorgevallen.

Rond 22.45 uur kregen agenten op de Schollevaartse Dreef een melding van een ongeval waarbij de inzittenden van een gecrashte auto op de vlucht sloegen. Bij aankomst van de politie was er een enorme ravage te zien. Meerdere auto’s en een boom waren zwaar beschadigd. Een zeer beschonken bestuurder meldde zich alsnog ter plekke, agenten konden ondanks een getuige helaas niet hard maken dat hij zelf gereden had. De eigenaar verklaarde nog dat zijn auto was gestolen, agenten vertelden hem dat als hier geen sprake van was en er toch aangifte werd gedaan hier zware straffen op staan. De agenten regelden een berger en gingen vervolgens net vervolg.

- Advertisement -

Rond twee uur diezelfde nacht was het weer raak, Agenten kregen wederom op de Zevenkampse Ring kwam een melding van huiselijk geweld binnen. Ter plekke bleek het te gaan om dezelfde man als van het eerdere ongeval.

In de woning waren twee jonge kinderen aanwezig en waren ongewild toeschouwer geweest van iets dat zij zich op latere leeftijd hopelijk niet meer kunnen herinneren. Nadat zij door de urgentie van deze 112 melding aan de deur waren gekomen, bleek dat zij ineens daadkrachtig en snel moesten ingrijpen om te voorkomen dat in het bijzijn van de agenten de vrouw en kind iets werd aangedaan. Daarbij is door agenten geweld gebruikt. De verdachte, een 25-jarige Rotterdammer werd met veel verzet aangehouden. We hebben de vrouw die nacht in alle opties en mogelijkheden begeleid en geadviseerd om met de kinderen naar een veilig onderkomen te gaan.

Verlaten plaats ongeval eindigt in een aanhouding voor huiselijk geweldGisteravond rond 22:45 uur werden we gestuurd…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Sonntag, 24. November 2019

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie zorgt voor schade aan voordeur van woning Lijnzaaddreef Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagnacht 20 juni rond 2.14 uur heeft er een explosie plaatsgevonden op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse. Door...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Kortsluiting in oven zorgt voor rookontwikkeling in zorgcomplex Berlagestraat Rotterdam

Rotterdam - De brandweer moest maandagmorgen rond 09.30 uur uitrukken voor een melding van een brand in gezondheidszorggebouw...

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...