Boeren demonstreren langs snelwegen in regio

maandag 25 november 2019 16:38

Regio – Maandag 25 november hebben de boeren wederom van zich laten horen. Op meerdere plekken door het land stonden meerdere landbouwvoertuigen opgesteld langs de op- en afritten van snelwegen.

De acties waren niet bedoeld om mensen te hinderen. Zo werden de wegen niet geblokkeerd, maar waren ze enkel zichtbaar aanwezig. De actie duurde van 12.30 tot 14.00 uur, gelijktijdig met het overleg tussen de boeren, minister Schouten en ander betrokken partijen.

Al enige tijd is er gesteggel vanwege het stikstofbeleid van de regering. Door aangekondigde maatregelen zijn er grote zorgen ontstaan onder boeren over de gevolgen die het zal hebben voor hun bedrijven. Daarnaast zijn ze het zat dat er over de jaren heen continue veranderingen plaatsvindt in de regelgeving.

Wat de uitkomst is geweest van het gesprek is nog niet bekend.

 

0 reacties

Boeren demonstreren langs snelwegen in regio
Schrijver:

 

 

Regio – Maandag 25 november hebben de boeren wederom van zich laten horen. Op meerdere plekken door het land stonden meerdere landbouwvoertuigen opgesteld langs de op- en afritten van snelwegen.

De acties waren niet bedoeld om mensen te hinderen. Zo werden de wegen niet geblokkeerd, maar waren ze enkel zichtbaar aanwezig. De actie duurde van 12.30 tot 14.00 uur, gelijktijdig met het overleg tussen de boeren, minister Schouten en ander betrokken partijen.

Al enige tijd is er gesteggel vanwege het stikstofbeleid van de regering. Door aangekondigde maatregelen zijn er grote zorgen ontstaan onder boeren over de gevolgen die het zal hebben voor hun bedrijven. Daarnaast zijn ze het zat dat er over de jaren heen continue veranderingen plaatsvindt in de regelgeving.

Wat de uitkomst is geweest van het gesprek is nog niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!