Vier minderjarige verdachten aangehouden voor steekpartij Abraham Kuyperlaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Zaterdagavond raakte een man ernstig gewond toen hij op de Abraham Kuyperlaan werd neergestoken. Hij had ruzie gekregen met een groepje jongeren dat daar rondhing. Diezelfde avond werd een 17-jarige Rotterdammer aangehouden. Zondag werden nog drie verdachten aangehouden.


Lees ook: Hagenaar (49) ernstig gewond na steekpartij


Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang. Uit eerste bevindingen lijkt het alsof de groep zich zeer overlastgevend gedroeg. Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Den Haag, zou hier iets over hebben gezegd en daardoor met het groepje ruzie hebben gekregen, waarbij één van de jongeren de man neerstak.

Diezelfde avond werd een grote zoektocht naar de daders gestart, met verschillende agenten in de buurt en de inzet van Burgernet. De 17-jarige Rotterdammer kon op heterdaad worden aangehouden.

De overige verdachten, een jongen uit Spijkenisse van 16 jaar en twee jongens uit Rotterdam van 16 en 15 zijn een dag later in hun huis aangehouden. Bij één van de verdachten werd thuis ook nog een alarmpistool gevonden.

- Advertisement -

Gerelateerd