Grote hoeveelheid drugs en wapens gevonden in Haagse woning

dinsdag 26 november 2019 15:57

Den Haag – In een woning aan de Meeuwenstraat trof de politie maandagmiddag 18 november een grote hoeveelheid drugs en wapens aan. De politie ging de woning binnen nadat zij een melding binnen had gekregen dat in de woning een vuurwapen zou liggen. Een 31-jarige Hagenaar is aangehouden.

Bij de doorzoeking trof de politie meerdere wapens en een grote hoeveelheid drugs aan. Daarnaast zijn sieraden, een scooter en een auto in beslag genomen. De 31-jarige aangehouden Hagenaar zit op dit moment nog vast. Het onderzoek is in volle gang.

Eventuele sluiting
De burgemeester van Den Haag is geïnformeerd over deze zaak en overweegt om het pand te sluiten. De aanwezigheid van de handelshoeveelheid drugs kan voor overlast zorgen en aanleiding zijn voor een eventuele sluiting.

 

0 reacties

Grote hoeveelheid drugs en wapens gevonden in Haagse woning
Schrijver:

 

 

Den Haag – In een woning aan de Meeuwenstraat trof de politie maandagmiddag 18 november een grote hoeveelheid drugs en wapens aan. De politie ging de woning binnen nadat zij een melding binnen had gekregen dat in de woning een vuurwapen zou liggen. Een 31-jarige Hagenaar is aangehouden.

Bij de doorzoeking trof de politie meerdere wapens en een grote hoeveelheid drugs aan. Daarnaast zijn sieraden, een scooter en een auto in beslag genomen. De 31-jarige aangehouden Hagenaar zit op dit moment nog vast. Het onderzoek is in volle gang.

Eventuele sluiting
De burgemeester van Den Haag is geïnformeerd over deze zaak en overweegt om het pand te sluiten. De aanwezigheid van de handelshoeveelheid drugs kan voor overlast zorgen en aanleiding zijn voor een eventuele sluiting.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!