zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Grote hoeveelheid drugs en wapens gevonden in Haagse woning

- advertentie -

Den Haag – In een woning aan de Meeuwenstraat trof de politie maandagmiddag 18 november een grote hoeveelheid drugs en wapens aan. De politie ging de woning binnen nadat zij een melding binnen had gekregen dat in de woning een vuurwapen zou liggen. Een 31-jarige Hagenaar is aangehouden.

Bij de doorzoeking trof de politie meerdere wapens en een grote hoeveelheid drugs aan. Daarnaast zijn sieraden, een scooter en een auto in beslag genomen. De 31-jarige aangehouden Hagenaar zit op dit moment nog vast. Het onderzoek is in volle gang.

Eventuele sluiting
De burgemeester van Den Haag is geïnformeerd over deze zaak en overweegt om het pand te sluiten. De aanwezigheid van de handelshoeveelheid drugs kan voor overlast zorgen en aanleiding zijn voor een eventuele sluiting.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -