Onderzoek naar ernstig ongeluk Voermanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Voermanweg is gisteravond (25 november) een ernstig ongeluk gebeurd. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis. Agenten van de verkeersongevallendienst (VOA) doen onderzoek naar de aanrijding.

Rond 21.00 uur kwam er bij de politie melding binnen van een ernstig ongeluk op de Voermanweg.Een snorscooter zou door rood zijn gereden en hierna geschept zijn door een auto. Een tweede auto zou hem hierna hebben overreden.

- Advertisement -

Onder andere een mobiel medisch team (MMT) werd opgeroepen om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. Hij is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht en ligt momenteel nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Het onderzoek is nog in volle gang. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Heeft u dus iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...