Onderzoek naar ernstig ongeluk Voermanweg Rotterdam

dinsdag 26 november 2019 12:26

Rotterdam – Op de Voermanweg is gisteravond (25 november) een ernstig ongeluk gebeurd. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis. Agenten van de verkeersongevallendienst (VOA) doen onderzoek naar de aanrijding.

Rond 21.00 uur kwam er bij de politie melding binnen van een ernstig ongeluk op de Voermanweg.Een snorscooter zou door rood zijn gereden en hierna geschept zijn door een auto. Een tweede auto zou hem hierna hebben overreden.

Onder andere een mobiel medisch team (MMT) werd opgeroepen om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. Hij is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht en ligt momenteel nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Het onderzoek is nog in volle gang. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Heeft u dus iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Onderzoek naar ernstig ongeluk Voermanweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Voermanweg is gisteravond (25 november) een ernstig ongeluk gebeurd. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis. Agenten van de verkeersongevallendienst (VOA) doen onderzoek naar de aanrijding.

Rond 21.00 uur kwam er bij de politie melding binnen van een ernstig ongeluk op de Voermanweg.Een snorscooter zou door rood zijn gereden en hierna geschept zijn door een auto. Een tweede auto zou hem hierna hebben overreden.

Onder andere een mobiel medisch team (MMT) werd opgeroepen om bijstand te verlenen aan het slachtoffer. Hij is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht en ligt momenteel nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Het onderzoek is nog in volle gang. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Heeft u dus iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!