Politieonderzoek na meerdere schietincidenten in Rotterdam-Zuid

dinsdag 26 november 2019 16:02

Rotterdam – De politie is bezig met een onderzoek naar twee schietincidenten in Rotterdam-Zuid. Rond half zeven in de avond werd er melding gemaakt van schoten op de Vuurplaat en om half vier vannacht werden er schoten gemeld op de Pretorialaan. Of beide incidenten verband hebben met elkaar wordt onderzocht.

Rond half zeven werd de meldkamer van de politie gebeld omdat mensen knallen hoorden op de Vuurplaat. Agenten deden onderzoek, voor zover nu bekend is er niemand gewond geraakt. Getuigen zouden hebben gezien dat er in de lucht was geschoten.

Later die nacht was het raak op de Pretorialaan. Om half vier werden een aantal knallen gehoord. Onderzoek in de omgeving leverde de aanhouding van zes verdachten op. Drie verdachten reden in een Audi en drie andere verdachten werden op straat aangehouden.

Alle zes de verdachten zitten nog vast. Hun rol in het schietincident wordt onderzocht. Daarbij wordt ook gekeken of er een link is met het incident van eerder op de avond op de Vuurplaat.

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen, van zowel het schieten op de Vuurplaat als op de Pretorialaan. Heeft u iets gezien of gehoord? Is u iets verdachts opgevallen gisteravond of vannacht, meld dit dan bij de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.

 

0 reacties

Politieonderzoek na meerdere schietincidenten in Rotterdam-Zuid
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is bezig met een onderzoek naar twee schietincidenten in Rotterdam-Zuid. Rond half zeven in de avond werd er melding gemaakt van schoten op de Vuurplaat en om half vier vannacht werden er schoten gemeld op de Pretorialaan. Of beide incidenten verband hebben met elkaar wordt onderzocht.

Rond half zeven werd de meldkamer van de politie gebeld omdat mensen knallen hoorden op de Vuurplaat. Agenten deden onderzoek, voor zover nu bekend is er niemand gewond geraakt. Getuigen zouden hebben gezien dat er in de lucht was geschoten.

Later die nacht was het raak op de Pretorialaan. Om half vier werden een aantal knallen gehoord. Onderzoek in de omgeving leverde de aanhouding van zes verdachten op. Drie verdachten reden in een Audi en drie andere verdachten werden op straat aangehouden.

Alle zes de verdachten zitten nog vast. Hun rol in het schietincident wordt onderzocht. Daarbij wordt ook gekeken of er een link is met het incident van eerder op de avond op de Vuurplaat.

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen, van zowel het schieten op de Vuurplaat als op de Pretorialaan. Heeft u iets gezien of gehoord? Is u iets verdachts opgevallen gisteravond of vannacht, meld dit dan bij de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!