Politieonderzoek na meerdere schietincidenten in Rotterdam-Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is bezig met een onderzoek naar twee schietincidenten in Rotterdam-Zuid. Rond half zeven in de avond werd er melding gemaakt van schoten op de Vuurplaat en om half vier vannacht werden er schoten gemeld op de Pretorialaan. Of beide incidenten verband hebben met elkaar wordt onderzocht.

Rond half zeven werd de meldkamer van de politie gebeld omdat mensen knallen hoorden op de Vuurplaat. Agenten deden onderzoek, voor zover nu bekend is er niemand gewond geraakt. Getuigen zouden hebben gezien dat er in de lucht was geschoten.

- Advertisement -

Later die nacht was het raak op de Pretorialaan. Om half vier werden een aantal knallen gehoord. Onderzoek in de omgeving leverde de aanhouding van zes verdachten op. Drie verdachten reden in een Audi en drie andere verdachten werden op straat aangehouden.

Alle zes de verdachten zitten nog vast. Hun rol in het schietincident wordt onderzocht. Daarbij wordt ook gekeken of er een link is met het incident van eerder op de avond op de Vuurplaat.

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen, van zowel het schieten op de Vuurplaat als op de Pretorialaan. Heeft u iets gezien of gehoord? Is u iets verdachts opgevallen gisteravond of vannacht, meld dit dan bij de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...