Mannen verkleed als pakketbezorgers proberen Voorburgse woning te overvallen; Politie zoekt getuigen

Date:

Deel bericht:

Voorburg – De politie zoekt getuigen van een poging woningoverval op woensdagavond 26 november. Op de Van Faukenbergestraat bedreigden drie mannen een bewoonster.

Rond 21.00 uur kwamen drie onbekende mannen aan de deur van de Van Faukenbergestraat en bedreigden zij de bewoonster. Twee van de mannen deden zich voor als pakketbezorgers.

- Advertisement -

Na de bedreiging maakten de mannen zich zonder buit uit de voeten en sindsdien ontbreekt van hen elk spoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Signalement verdachten
Het betreft in totaal drie verdachten. De eerste verdachte betreft een man tussen de 35 en 45 jaar oud en is circa 1.80-1.85 meter lang. Hij had donker kort haar, donkere ogen, een hoekige kaaklijn en was gekleed in een uniform van een pakketbezorger.

De tweede man was ongeveer 1.80 meter lang, had een korte baard, donker haar en lichte huidskleur en was eveneens gekleed in een uniform van een pakketbezorger.

De derde verdachte is eveneens een man, tussen de 30 en 35 jaar oud, met donker haar en een baard. Hij droeg een zwarte jas met capuchon met bontkraag.

Getuigenoproep
De recherche komt graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben van deze poging woningoverval. Of gezien hebben waar deze drie mannen naartoe zijn gegaan na de poging overval. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veel schade na explosie door zwaar vuurwerk Pelgrimstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Pelgrimstraat in Rotterdam is maandagavond rond 22.53 uur veel schade aan...

Cocaïnewasserij aangetroffen in woning Acaciastraat Ridderkerk

Ridderkerk - In een hoekwoning aan de Acaciastraat in Ridderkerk is maandagavond een cocaïnewasserij aangetroffen. Buurtbewoners schakelde de...

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...