Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding winkelovervallers in Leiden

woensdag 27 november 2019 13:07

Leiden – De politie hield woensdagavond 26 november twee jongens aan na een gewapende overval op een Spar-supermarkt aan de IJsselkade. Bij de aanhouding loste de politie twee waarschuwingsschoten.

Rond 23.30 uur kwamen twee jongens de supermarkt binnen aan de IJsselkade. Zij bedreigden de aanwezige winkelmedewerkers met een vuurwapen en eisten vervolgens geld.

Niet veel later kwamen agenten bij de supermarkt en probeerden de verdachten te vluchten. Op straat konden de verdachten vervolgens worden aangehouden. Hierbij werden twee waarschuwingsschoten gelost. De twee 17-jarige jongens uit Leiden zitten op dit moment vast en worden gehoord.

Getuigenoproep
De recherche komt graag in contact met personen die iets gezien of gehoord hebben van deze overval. Beschikt u over informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding winkelovervallers in Leiden
Schrijver:

 

 

Leiden – De politie hield woensdagavond 26 november twee jongens aan na een gewapende overval op een Spar-supermarkt aan de IJsselkade. Bij de aanhouding loste de politie twee waarschuwingsschoten.

Rond 23.30 uur kwamen twee jongens de supermarkt binnen aan de IJsselkade. Zij bedreigden de aanwezige winkelmedewerkers met een vuurwapen en eisten vervolgens geld.

Niet veel later kwamen agenten bij de supermarkt en probeerden de verdachten te vluchten. Op straat konden de verdachten vervolgens worden aangehouden. Hierbij werden twee waarschuwingsschoten gelost. De twee 17-jarige jongens uit Leiden zitten op dit moment vast en worden gehoord.

Getuigenoproep
De recherche komt graag in contact met personen die iets gezien of gehoord hebben van deze overval. Beschikt u over informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!