Schietincident op bedrijventerrein in Voorburg

woensdag 27 november 2019 19:24

Voorburg – Woensdag 27 november werd rond 17.00 uur een schietpartij gemeld aan de Populierendreef. Bij aankomst zouden er kogelgaten en hulzen zijn aangetroffen.

Een voltallige politiemacht was aanwezig omdat de mogelijkheid bestond dat er nog een gewapende verdachte in de omgeving was. Ook collega’s met schilden kwamen ter plaatse, zodat veilig het bedrijfspand waar het zou zijn gebeurd, kon worden betreden.

Artikel loopt door onder foto

Uiteindelijk werden er geen verdachten of gewonden aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Volgens omstanders op het bedrijventerrein waren er geen knallen te horen ten tijde van de melding. Wel zijn er geruchten dat er louche zaken plaatsvinden bij een van de bedrijven. Zo zouden er regelmatig dure auto’s af en aan rijden.

 

0 reacties

Schietincident op bedrijventerrein in Voorburg
Schrijver:

 

 

Voorburg – Woensdag 27 november werd rond 17.00 uur een schietpartij gemeld aan de Populierendreef. Bij aankomst zouden er kogelgaten en hulzen zijn aangetroffen.

Een voltallige politiemacht was aanwezig omdat de mogelijkheid bestond dat er nog een gewapende verdachte in de omgeving was. Ook collega’s met schilden kwamen ter plaatse, zodat veilig het bedrijfspand waar het zou zijn gebeurd, kon worden betreden.

Artikel loopt door onder foto

Uiteindelijk werden er geen verdachten of gewonden aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Volgens omstanders op het bedrijventerrein waren er geen knallen te horen ten tijde van de melding. Wel zijn er geruchten dat er louche zaken plaatsvinden bij een van de bedrijven. Zo zouden er regelmatig dure auto’s af en aan rijden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!