14-jarige dealer met neppistool aangehouden in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Agenten hielden dinsdag in IJsselland een actie tegen (drugs)overlast. Ook de twee recente overvallen op een snackbar op de Rietkerkweg vroegen de aandacht. Met resultaat: drie aanhoudingen en de beslaglegging op een balletjespistool en verdovende middelen.

Omstreeks 20.00 uur viel het agenten op dat een 14-jarige jongen op de Imkerstraat wel heel nerveus heen en weer liep ter hoogte van een snackbar. Ook greep hij vaak met zijn hand naar zijn broeksband.

Vervolgens kwam er een personenauto  aangereden die wat briefgeld overhandigde aan de tiener. Nadat de auto wegreed en de jongen naar de Zevenkampse Ring liep, bleek bij een controle dat hij een neppistool in zijn broeksband had.

Agenten controleerden de desbetreffende personenauto op de Johan Huizingastraat. Daaruit bleek dat de bestuurder en de bijrijder verdovende middelen bij zich hadden. Een 21-jarige en 24-jarige Rotterdammer zijn aangehouden en inmiddels weer heengezonden.

Ook de 14-jarige Zevenkamper is inmiddels heengezonden, maar moet op een later moment voor de rechter komen.

- Advertisement -

Gerelateerd