Avondwinkel overvallen in centrum Den Haag; Politie zoekt getuigen

donderdag 28 november 2019 12:59

Den Haag – Een onbekende man pleegde woensdagavond 27 november rond 22.30 uur een gewapende overval op een avondwinkel aan het Spui in Den Haag. De dader bedreigde een medewerker met een vuurwapen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond.

De overvaller kwam in zwarte kleding en met gezichtsbedekking de avondwinkel binnen en dwong de medewerker geld af te geven. Kort na de overval vluchtte de verdachte de winkel uit en liep hij richting de Pletterijkade, voordat hij uit het zicht verdween.

Toegesnelde agenten keken in de omgeving uit naar de verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Er is aangifte gedaan en de politie doet onderzoek.

Signalement
De overvaller is een licht getinte man van ongeveer 25 jaar oud en geheel in het zwart gekleed. Verder droeg hij een zwarte muts en sjaal om zijn mond.

Getuigenoproep
De districtsrecherche Den Haag Centrum zoekt getuigen. Heeft u iets gezien van de overval of de verdachte zien vluchten? Bel dan met 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met 0800-7000.

 

0 reacties

Avondwinkel overvallen in centrum Den Haag; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een onbekende man pleegde woensdagavond 27 november rond 22.30 uur een gewapende overval op een avondwinkel aan het Spui in Den Haag. De dader bedreigde een medewerker met een vuurwapen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond.

De overvaller kwam in zwarte kleding en met gezichtsbedekking de avondwinkel binnen en dwong de medewerker geld af te geven. Kort na de overval vluchtte de verdachte de winkel uit en liep hij richting de Pletterijkade, voordat hij uit het zicht verdween.

Toegesnelde agenten keken in de omgeving uit naar de verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Er is aangifte gedaan en de politie doet onderzoek.

Signalement
De overvaller is een licht getinte man van ongeveer 25 jaar oud en geheel in het zwart gekleed. Verder droeg hij een zwarte muts en sjaal om zijn mond.

Getuigenoproep
De districtsrecherche Den Haag Centrum zoekt getuigen. Heeft u iets gezien van de overval of de verdachte zien vluchten? Bel dan met 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!