Dodelijk slachtoffer (73) bij ongeval N206 in Leiden

Date:

Deel bericht:

Leiden – Donderdag 28 november is bij een verkeersongeval op de N206 (Europaweg) een 73-jarige vrouw uit Wassenaar overleden. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval vond rond 15.40 uur plaats en drie voertuigen waren hierbij betrokken. Naast het dodelijke slachtoffer is nog een betrokkene nagekeken door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of dit slachtoffer dat het ziekenhuis is vervoerd.

- Advertisement -

De ravage na het ongeval is groot en de weg is in beide richtingen afgesloten. Dit zorgt voor vertraging in de omgeving. Houd voor actuele verkeersinformatie de website van de ANWB in de gaten. De politie heeft aangegeven dat de weg voorlopig nog dicht blijft voor nader onderzoek.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval en vraagt getuigen om zich te melden. Dit kan door te bellen met het algemene nummer van de politie op 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...