Getuigen gezocht van ‘strippen’ auto aan Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 november is een auto gestript bij het Valeriusrondeel. Mensen die iets opvallends hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

De eigenaar parkeerde de auto rond 19.00 uur op maandag toen hij terug kwam van werk. De volgende ochtend trof hij rond 08.30 uur zijn auto gestript aan. De dader(s) heeft daarbij de voorbumper inclusief kentekenplaat en de koplampen meegenomen. Ook is er in de auto geweest waar verschillende spullen zijn losgehaald.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord van de diefstal tussen maandag 19.00 en dinsdag 08.30 uur? Of heeft u eerder in de omgeving al iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook kunt u anoniem tips melden via Meld Misdaad Anoniem op de website of 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd