Politie zoekt getuigen van overval op buurtsupermarkt in Papendrecht

Date:

Share post:

Papendrecht – Het Regionale Overvallenteam van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval op een buurtsupermarkt in Papendrecht op 27 november. Niemand raakte gewond.

Rond 18.50 uur, kort voor sluitingstijd, kwamen twee jongens de winkel op de hoek van de Korenbloemstraat/Goudsbloemstraat binnen. In de winkel was op dat moment alleen een personeelslid aanwezig.

De gewapende daders gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor en lieten de winkelmedewerker geschrokken, maar ongedeerd achter.

Signalement
De eerste dader was een jongeman die goed Nederlands sprak. Hij droeg een bivakmuts en een zwarte jas en hij had een mes bij zich.

De tweede dader had ook een zwarte jas aan en droeg een zogenaamd Vendetta-masker. Hij had een vuurwapen of iets wat er sterk op leek bij zich.

Getuigenoproep
Heeft u de daders  voorafgaand, tijdens of na de overval gezien? Help dan de politie en bel op 0900-8844 en vraag naar het Rotterdamse Team Overvallen. Andere informatie die leidt naar de daders, zoals camerabeelden, is vanzelfsprekend ook welkom. Anoniem uw informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd