73-jarige man met rollator weert gewelddadige overvallers uit woning Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Donderdag 28 november was een 73-jarige man in haar woning aan het Zonneoord het doelwit van twee overvallers, maar wist ze uit zijn woning te verjagen.

Even na 21.00 uur belden twee mannen aan bij de woning. Toen de bewoner open deed, duwden de daders het slachtoffer hardhandig de woning in. De man wist zich te verzetten, waardoor de overvallers niet binnen konden komen en uiteindelijk toch het hazenpad kozen. Voor zover bekend hebben ze niks buit kunnen maken.

- Advertisement -

De mannen schuwden niet om geweld te gebruiken, waarbij de man licht letsel opliep. Hij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Signalement
De politie is op zoek naar twee daders. Helaas is er slechts beperkte informatie beschikbaar over hun signalement. De eerste overvaller was een donker getinte man met kroeshaar en een lichtblauwe jas. Van de tweede man is enkel bekend dat hij een wit-zwarte sjaal voor zijn gezicht droeg.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u andere informatie dat de politie kan helpen bij het vinden van de twee laffe daders? Bel dan 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...

Brand in appartement op 48e verdieping Zalmhaventoren Rotterdam

Rotterdam - In een appartement van de Zalmhaventoren in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De...