Politie verricht drie aanhoudingen in onderzoek van overval op Scheveningse snackbar

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – De politie heeft inmiddels drie minderjarigen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de gewapende overval op een snackbar aan de Wassenaarsestraat.

De overval vond op dinsdagavond 26 november plaats, toen rond 21.00 uur twee personen met een vuurwapen de snackbar binnenliepen en een medewerker bedreigden. Met een buitgemaakt geldbedrag gingen ze er hierna vandoor op een scooter. Mogelijk waren er nog twee andere personen bij de overval betrokken.

Na onderzoek werd dinsdagavond een 15-jarige jongen uit Den Haag aangehouden in een woning, hierbij is ook een scooter in beslag genomen. Agenten hielden woensdagmiddag twee 16-jarige jongens uit Amersfoort als verdachten aan. De drie jongens worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.

De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd