Getuigen gezocht van schieten op Weena en Diergaardesingel in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag meldden getuigen dat er op het Weena in Rotterdam geschoten werd. Een man rende weg van het schieten richting Diergaardesingel. Ook hier werd een knal gehoord. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Volgens getuigen was er die nacht in het nabijgelegen Groothandelsgebouw een feest. Mensen die dit feest rond drie uur ’s nachts hebben verlaten, zouden verrast kunnen zijn door de knallen die even verderop op het Weena klonken.

- Advertisement -

De politie heeft al enkele getuigen gesproken. Daaruit blijkt dat één van de betrokkenen richting Diergaardesingel rende. Ook daar is door getuigen een knal gehoord.  Op de Diergaardesingel is een huls gevonden. Er zijn door de politie geen betrokkenen meer gevonden. Zover bekend is niemand gewond geraakt.

Getuigenoproep
De politie vraagt eventuele getuigen van het incident of mensen die iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...