Meisje (11) lichtgewond na aanrijding Hermitage Capelle aan den IJssel

zaterdag 30 november 2019 20:39

Capelle aan den IJssel – Een 11-jarig meisje is zaterdagmiddag rond 12 uur gewond geraakt door een aanrijding met een auto. Op de Hermitage werd zij geschept tijdens het oversteken op het kruisende fietspad.

Het meisje raakte lichtgewond door de aanrijding en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie deed een ongevalsonderzoek om de toedracht van het ongeval vast te stellen. Hierdoor was het busverkeer voor de RET tijdelijk gestremd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (11) lichtgewond na aanrijding Hermitage Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een 11-jarig meisje is zaterdagmiddag rond 12 uur gewond geraakt door een aanrijding met een auto. Op de Hermitage werd zij geschept tijdens het oversteken op het kruisende fietspad.

Het meisje raakte lichtgewond door de aanrijding en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie deed een ongevalsonderzoek om de toedracht van het ongeval vast te stellen. Hierdoor was het busverkeer voor de RET tijdelijk gestremd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!