Inzittenden auto mogen van geluk spreken na te water raken auto in Leidschendam

zondag 1 december 2019 09:31

Leidschendam – In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee inzittenden van een personenauto van geluk mogen spreken op het Wilsveen in Leidschendam. Terwijl het kwik rond het nulpunt stond, raakten zij met hun voertuig te water.

Het incident gebeurde in de scherpe bocht van het Wilsveen. Vermoedelijk werd de bestuurder verrast door de dichte mist die er op dat moment hing en kon niet meer op tijd stoppen voor de bocht en boorde zich door een hekje en belandde in de sloot.

De inzittenden konden er gelukkig zelfstandig uitkomen en ze raakten niet gewond. Na een blaastest werd de automobilist aangehouden en moest hij mee naar het bureau voor een nauwkeurige blaastest. Een berger heeft de auto geborgen.

 

0 reacties

Inzittenden auto mogen van geluk spreken na te water raken auto in Leidschendam
Schrijver:

 

 

Leidschendam – In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee inzittenden van een personenauto van geluk mogen spreken op het Wilsveen in Leidschendam. Terwijl het kwik rond het nulpunt stond, raakten zij met hun voertuig te water.

Het incident gebeurde in de scherpe bocht van het Wilsveen. Vermoedelijk werd de bestuurder verrast door de dichte mist die er op dat moment hing en kon niet meer op tijd stoppen voor de bocht en boorde zich door een hekje en belandde in de sloot.

De inzittenden konden er gelukkig zelfstandig uitkomen en ze raakten niet gewond. Na een blaastest werd de automobilist aangehouden en moest hij mee naar het bureau voor een nauwkeurige blaastest. Een berger heeft de auto geborgen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!