Taxichauffeur mishandeld en bedreigd met vuurwapen in Zoetermeer

donderdag 5 december 2019 14:02

Zoetermeer – Een taxichauffeur uit Den Haag is donderdagochtend 5 december om 05.10 uur door twee klanten mishandeld en bedreigd met een vuurwapen op de Rokkeveenseweg. De twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

De taxichauffeur haalde rond 04.50 uur de twee klanten op bij Den Haag CS. Zij wilden een rit naar Rokkeveen in Zoetermeer. Op de Rokkeveenseweg Zuid werd de chauffeur vastgepakt door een van de mannen en kreeg meerdere klappen in zijn gezicht. Ook bedreigden ze het slachtoffer met een vuurwapen en zeiden dat hij zijn geld moest afgeven.

In de hoop dat iemand hem zou horen, begon het slachtoffer te claxonneren. De twee mannen verlieten de taxi en gingen er zonder buit vandoor. Het slachtoffer bleef gewond achter.

Signalement
Het slachtoffer kon van zijn belagers een summiere beschrijving geven. Het zou gaan om twee mannen die niet zo groot waren (ongeveer 1.65 meter). Beiden hebben een slank postuur. Een van hen is tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een getinte huidskleur. Beide mannen droegen zwarte kleding en een zwarte muts.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze bedreiging en mishandeling. Heeft u meer informatie over deze beroving of bent u getuige geweest, neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Taxichauffeur mishandeld en bedreigd met vuurwapen in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een taxichauffeur uit Den Haag is donderdagochtend 5 december om 05.10 uur door twee klanten mishandeld en bedreigd met een vuurwapen op de Rokkeveenseweg. De twee verdachten zijn nog voortvluchtig.

De taxichauffeur haalde rond 04.50 uur de twee klanten op bij Den Haag CS. Zij wilden een rit naar Rokkeveen in Zoetermeer. Op de Rokkeveenseweg Zuid werd de chauffeur vastgepakt door een van de mannen en kreeg meerdere klappen in zijn gezicht. Ook bedreigden ze het slachtoffer met een vuurwapen en zeiden dat hij zijn geld moest afgeven.

In de hoop dat iemand hem zou horen, begon het slachtoffer te claxonneren. De twee mannen verlieten de taxi en gingen er zonder buit vandoor. Het slachtoffer bleef gewond achter.

Signalement
Het slachtoffer kon van zijn belagers een summiere beschrijving geven. Het zou gaan om twee mannen die niet zo groot waren (ongeveer 1.65 meter). Beiden hebben een slank postuur. Een van hen is tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een getinte huidskleur. Beide mannen droegen zwarte kleding en een zwarte muts.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze bedreiging en mishandeling. Heeft u meer informatie over deze beroving of bent u getuige geweest, neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!