Daders voortvluchtig na gewapende overval op avondwinkel in Den Haag

vrijdag 6 december 2019 07:20

Den Haag – Donderdag 5 december heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een Poolse supermarkt aan de Heelsumstraat. Twee verdachten zijn voortvluchtig.

Rond 22.20 uur stond een medewerkster alleen in de supermarkt. Twee mannen kwamen binnen, een man bedreigde de medewerkster met een mes en de andere had een voorwerp dat op een vuurwapen lijkt bij zich. De overvallers gingen er met een geldbedrag en een hoeveelheid sigaretten vandoor. Niemand raakte gewond.

Signalement
Het slachtoffer kon van een van de belagers een summiere beschrijving geven. Het zou gaan om een man met een Noord-Afrikaans accent, hij droeg een witte trainingsbroek, witte trui met capuchon, zwarte bodywarmer en tasje met bruine vakjes. De tweede man zou een zwarte broek met witte bies en een zwarte jas dragen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het vinden van de daders? Bel dan met 0900-8844. Tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

0 reacties

Daders voortvluchtig na gewapende overval op avondwinkel in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Donderdag 5 december heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een Poolse supermarkt aan de Heelsumstraat. Twee verdachten zijn voortvluchtig.

Rond 22.20 uur stond een medewerkster alleen in de supermarkt. Twee mannen kwamen binnen, een man bedreigde de medewerkster met een mes en de andere had een voorwerp dat op een vuurwapen lijkt bij zich. De overvallers gingen er met een geldbedrag en een hoeveelheid sigaretten vandoor. Niemand raakte gewond.

Signalement
Het slachtoffer kon van een van de belagers een summiere beschrijving geven. Het zou gaan om een man met een Noord-Afrikaans accent, hij droeg een witte trainingsbroek, witte trui met capuchon, zwarte bodywarmer en tasje met bruine vakjes. De tweede man zou een zwarte broek met witte bies en een zwarte jas dragen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het vinden van de daders? Bel dan met 0900-8844. Tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!