Meerdere scootmobielen uitgebrand in Haagse wijk

vrijdag 6 december 2019 07:40

Den Haag – Donderdag 5 december heeft er rond 21.45 uur een scootmobiel bij een woning in brand gestaan aan de Frans Halsstraat ter hoogte van de Vermeerstraat. De dag ervoor ging er een straat verderop ook al een scootmobiel in vlammen op.

De scootmobiel stond bij de oplader naast de voordeur. De oplader is opgeblazen en de scootmobiel is volledig uitgebrand. Ook de woning heeft rookschade en kapotte ruiten door de brand.

Buurtbewoners gaven aan dat woensdag 4 december precies hetzelfde had plaatsgevonden in de Ter Borchstraat op nog geen honderd meter afstand. Ook hier stond – rond 19.30 uur – een scootmobiel aan de lader voor de woning en was de oplader opgeblazen en het voertuig uitgebrand. Ook hier hadden woningen rookschade en gebroken ramen door het vuur.

Artikel loopt verder onder foto

De schade in de Ter Borchstraat is nog zichtbaar aanwezig

Mogelijk brandstichting
Door de vergelijkbare situatie lijkt het er op dat er sprake is van brandstichting. Eventuele getuigen van de branden kunnen informatie melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of op telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Meerdere scootmobielen uitgebrand in Haagse wijk
Schrijver:

 

 

Den Haag – Donderdag 5 december heeft er rond 21.45 uur een scootmobiel bij een woning in brand gestaan aan de Frans Halsstraat ter hoogte van de Vermeerstraat. De dag ervoor ging er een straat verderop ook al een scootmobiel in vlammen op.

De scootmobiel stond bij de oplader naast de voordeur. De oplader is opgeblazen en de scootmobiel is volledig uitgebrand. Ook de woning heeft rookschade en kapotte ruiten door de brand.

Buurtbewoners gaven aan dat woensdag 4 december precies hetzelfde had plaatsgevonden in de Ter Borchstraat op nog geen honderd meter afstand. Ook hier stond – rond 19.30 uur – een scootmobiel aan de lader voor de woning en was de oplader opgeblazen en het voertuig uitgebrand. Ook hier hadden woningen rookschade en gebroken ramen door het vuur.

Artikel loopt verder onder foto

De schade in de Ter Borchstraat is nog zichtbaar aanwezig

Mogelijk brandstichting
Door de vergelijkbare situatie lijkt het er op dat er sprake is van brandstichting. Eventuele getuigen van de branden kunnen informatie melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of op telefoonnummer 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!