Capellenaar (27) rijdt stoned in auto met kapotte band

zaterdag 7 december 2019 11:04

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben vrijdagavond een 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel van de weg geplukt, de man bleek onder invloed van drugs te zijn. De man viel op omdat hij mobiel aan het bellen was en rondreed in een auto zonder voorband.

Agenten zetten de man aan de kant en besloten hem te controleren. Bij een controle op drugs scoorde hij positief op meerdere soorten. Er werden ook drugs bij hem aangetroffen. De man is aangehouden door de agenten. Of zijn rijbewijs in beslag is genomen is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Capellenaar (27) rijdt stoned in auto met kapotte band
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Agenten hebben vrijdagavond een 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel van de weg geplukt, de man bleek onder invloed van drugs te zijn. De man viel op omdat hij mobiel aan het bellen was en rondreed in een auto zonder voorband.

Agenten zetten de man aan de kant en besloten hem te controleren. Bij een controle op drugs scoorde hij positief op meerdere soorten. Er werden ook drugs bij hem aangetroffen. De man is aangehouden door de agenten. Of zijn rijbewijs in beslag is genomen is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!