Gemaskerde mannen overvallen snackbar in Poortugaal

Date:

Deel bericht:

Poortugaal – Twee gemaskerde mannen overvielen vrijdagavond een snackbar aan de Achterweg. Niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Evan na 19:00 uur kwamen de mannen de snackbar binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen en eisten geld. Ze vertrokken met sigaretten en een onbekend geldbedrag.

- Advertisement -

Het personeel bleef geschrokken, maar ongedeerd achter. Er waren op het moment van de overval geen klanten aanwezig. Agenten waren er snel, startten een onderzoek in de omgeving, maar konden nog niemand aanhouden.

Getuigenoproep
Was u getuige van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via de website van Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt op klaarlichte dag na achtervolging twee woningbrekers aan in Poortugaal

Poortugaal - Vanmiddag zijn er op klaarlichte dag 2 personen aangehouden op de Waalstraat in Poortugaal. Bij de...

Jongeren onder invloed crashen met auto in tuin Albrandswaardsedijk Poortugaal

Poortugaal – Op de Albrandswaardsedijk heeft donderdagavond 21 december een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Drie jongeren die in een...

Overleden persoon aangetroffen in water Nieuwe Dijk Poortugaal

Poortugaal - De brandweer heeft zaterdagmiddag in het water langs de Nieuwe Dijk in Poortugaal een overleden persoon...

Ruzie in Antes mondt uit in steekpartij Albrandwaardsedijk Poortugaal

Poortugaal - Een ruzie tussen twee personen in een opvanggebouw van de psychiatrisch instelling Antes aan de Albrandwaardsedijk...