Twee personenauto’s betrokken bij ongeval op Oostweg Zoetermeer

zaterdag 7 december 2019 18:45

Zoetermeer – Zaterdagavond 7 december heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden op de Oostweg in Zoetermeer.

Het ongeval vond plaats rond 17.30 uur ter hoogte van de Bleiswijkseweg. Twee personenauto’s waren betrokken bij de aanrijding. Twee inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd voor verdere behandeling.

De schade aan beide auto’s was groot. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

0 reacties

Twee personenauto’s betrokken bij ongeval op Oostweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Zaterdagavond 7 december heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden op de Oostweg in Zoetermeer.

Het ongeval vond plaats rond 17.30 uur ter hoogte van de Bleiswijkseweg. Twee personenauto’s waren betrokken bij de aanrijding. Twee inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd voor verdere behandeling.

De schade aan beide auto’s was groot. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!