Mannen aangehouden na stelen van 45 diepvrieskreeften in Capelle aan den IJssel

zondag 8 december 2019 21:23

De politie heeft zondagmiddag twee mannen aangehouden na een melding van winkeldiefstal. Een klant had gezien dat de mannen bij een winkel in Capelle Oostgaarde een kerstmaaltijd bij elkaar aan het stelen waren. Gealarmeerde agenten gingen vervolgens op tactische punten opstellen om het tweetal te kunnen onderscheppen.

Op de Abram van Rijckevorselweg werd het tweetal klemgereden door meerdere politiewagens. Twee mannen van 31 en 33 jaar oud werden aangehouden. In de auto troffen agenten maar liefst 45 diepvrieskreeften en andere voedingsmiddelen aan ter waarde van honderden euro’s.

Ook werden er 19 verpakkingen van Calvin Klein onderbroeken, twee Fila truien en een Philips scheerapparaat aangetroffen. De politie geeft aan dat ondernemers die deze goederen missen aangifte kunnen doen onder vermelding van het registratienummer 2019369299

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen aangehouden na stelen van 45 diepvrieskreeften in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De politie heeft zondagmiddag twee mannen aangehouden na een melding van winkeldiefstal. Een klant had gezien dat de mannen bij een winkel in Capelle Oostgaarde een kerstmaaltijd bij elkaar aan het stelen waren. Gealarmeerde agenten gingen vervolgens op tactische punten opstellen om het tweetal te kunnen onderscheppen.

Op de Abram van Rijckevorselweg werd het tweetal klemgereden door meerdere politiewagens. Twee mannen van 31 en 33 jaar oud werden aangehouden. In de auto troffen agenten maar liefst 45 diepvrieskreeften en andere voedingsmiddelen aan ter waarde van honderden euro’s.

Ook werden er 19 verpakkingen van Calvin Klein onderbroeken, twee Fila truien en een Philips scheerapparaat aangetroffen. De politie geeft aan dat ondernemers die deze goederen missen aangifte kunnen doen onder vermelding van het registratienummer 2019369299

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!