Bezorger van lachgasflessen beroofd in Rotterdam

maandag 9 december 2019 22:00

Rotterdam – Een bezorger reed zondagavond in zijn bus met lachgasflessen naar zijn bezorgadres aan de Schoordijk in Rotterdam-Zuid. Iets daarvoor, aan de Emelissedijk, werd de bestuurder onder bedreiging van een vuurwapen overvallen door drie mannen. Het slachtoffer kon gelukkig wegrennen en de politie bellen.

Agenten konden in de buurt met de bezorger en meerdere getuigen praten. Inmiddels was het lachgas uit de bus verdwenen, dus de zoektocht naar de verdachten, werd geopend. Helaas nog zonder resultaat. Er is een buurtonderzoek gedaan en er worden camerabeelden veilig gesteld.

Signalement
De mannen waren allemaal licht getint, droegen donkere kleding en hadden een zwarte muts op. Een van de mannen was wat dikker en had een baard. Ook had er één een Nike jas aan met grijze capuchon.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

 

0 reacties

Bezorger van lachgasflessen beroofd in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bezorger reed zondagavond in zijn bus met lachgasflessen naar zijn bezorgadres aan de Schoordijk in Rotterdam-Zuid. Iets daarvoor, aan de Emelissedijk, werd de bestuurder onder bedreiging van een vuurwapen overvallen door drie mannen. Het slachtoffer kon gelukkig wegrennen en de politie bellen.

Agenten konden in de buurt met de bezorger en meerdere getuigen praten. Inmiddels was het lachgas uit de bus verdwenen, dus de zoektocht naar de verdachten, werd geopend. Helaas nog zonder resultaat. Er is een buurtonderzoek gedaan en er worden camerabeelden veilig gesteld.

Signalement
De mannen waren allemaal licht getint, droegen donkere kleding en hadden een zwarte muts op. Een van de mannen was wat dikker en had een baard. Ook had er één een Nike jas aan met grijze capuchon.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!