Gewonde bij aanrijding Westerlengte Keerkring Westerlengte Capelle aan den IJssel
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 9 december rond 19.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Westerlengte met de Keerkring in Capelle aan den IJssel. Een fietser werd geschept door een automobilist.

Het slachtoffer is na de aanrijding op de grond terecht gekomen, een ambulance heeft het slachtoffer voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : AS Media

20191209201934.jpg

 

Gewonde bij aanrijding Westerlengte Keerkring Westerlengte Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 9 december rond 19.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Westerlengte met de Keerkring in Capelle aan den IJssel. Een fietser werd geschept door een automobilist.

Het slachtoffer is na de aanrijding op de grond terecht gekomen, een ambulance heeft het slachtoffer voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto’s : AS Media

20191209201934.jpg

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...