Gewonde na steekpartij Karel Doormanlaan Zwijndrecht

maandag 9 december 2019 14:23

Zwijndrecht – Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt na een steekpartij in de omgeving van de Karel Doormanlaan. Het slachtoffer werd rond kwart over één op straat voor de deur van een kapperszaak aangetroffen.

Hulpverleners rukten in grote getale uit, ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen om met een arts het ambulancepersoneel te ondersteunen. Na de eerste verzorging op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Ook het tunneltje van de Stationsweg is afgesloten geweest voor onderzoek. Daar heeft het incident vermoedelijk plaatsgevonden, aldus een woordvoerder van de politie tegen het AD.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Karel Doormanlaan Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt na een steekpartij in de omgeving van de Karel Doormanlaan. Het slachtoffer werd rond kwart over één op straat voor de deur van een kapperszaak aangetroffen.

Hulpverleners rukten in grote getale uit, ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen om met een arts het ambulancepersoneel te ondersteunen. Na de eerste verzorging op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Ook het tunneltje van de Stationsweg is afgesloten geweest voor onderzoek. Daar heeft het incident vermoedelijk plaatsgevonden, aldus een woordvoerder van de politie tegen het AD.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!