Ruim uur vertraging op Hogesnelheidslijn (HSL) tussen Rotterdam en Breda door harde wind

maandag 9 december 2019 13:39

Rotterdam / Regio – Door de harde wind is het treinverkeer op de Brug Hollandsch Diep gestremd. Hierdoor moet de Hogesnelheidslijn (HSL) die tussen Amsterdam-Rotterdam-Breda-Antwerpen rijdt omrijden.

Volgens ProRail zijn de grenswaarden op de brug overschreden en wordt daarom het treinverkeer hierover stilgelegd. De HSL rijdt hierdoor om en reizigers moeten volgens de NS rekening houden met ruim een uur vertraging.

Het is nog even afwachten tot wanneer het treinverkeer weer gebruik mag maken van de brug. Volgens de NS kan dit duren tot 14.45, maar ProRail geeft zelfs aan dat het tot ongeveer 16.00 uur kan duren.

 

0 reacties

Ruim uur vertraging op Hogesnelheidslijn (HSL) tussen Rotterdam en Breda door harde wind
Schrijver:

 

 

Rotterdam / Regio – Door de harde wind is het treinverkeer op de Brug Hollandsch Diep gestremd. Hierdoor moet de Hogesnelheidslijn (HSL) die tussen Amsterdam-Rotterdam-Breda-Antwerpen rijdt omrijden.

Volgens ProRail zijn de grenswaarden op de brug overschreden en wordt daarom het treinverkeer hierover stilgelegd. De HSL rijdt hierdoor om en reizigers moeten volgens de NS rekening houden met ruim een uur vertraging.

Het is nog even afwachten tot wanneer het treinverkeer weer gebruik mag maken van de brug. Volgens de NS kan dit duren tot 14.45, maar ProRail geeft zelfs aan dat het tot ongeveer 16.00 uur kan duren.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!