Bakker jaagt minderjarige overvaller uit winkel in Vlaardingen

dinsdag 10 december 2019 11:53

Vlaardingen – Met de deegrol in zijn hand verjaagde en achtervolgde een bakker uit Vlaardingen een jonge overvaller die hem bedreigde met een aardappelschilmesje. De jongen was op geld uit; zonder buit ging hij ervandoor.

Rond half één maandagmiddag werd een bakkerij aan de Groen van Prinstererstraat in overvallen door een jongen van een jaar of twaalf. Hij bedreigde de bakker en wilde geld. Het bleef bij een poging door het optreden van de bakker.

De verdachte was gekleed in een donkere trainingsbroek met een donkere jas met capuchon en bontkraag. Ook droeg hij een petje. Agenten stelden direct een onderzoek in, helaas zonder resultaat.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die bruikbaar kan zijn voor de politie. Neem dan contact op via 0900-8844. Ook kunt u anoniem tips melden via Meld Misdaad Anoniem op hun website of telefoonnummer 0800-7000.

 

Bakker jaagt minderjarige overvaller uit winkel in Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Met de deegrol in zijn hand verjaagde en achtervolgde een bakker uit Vlaardingen een jonge overvaller die hem bedreigde met een aardappelschilmesje. De jongen was op geld uit; zonder buit ging hij ervandoor.

Rond half één maandagmiddag werd een bakkerij aan de Groen van Prinstererstraat in overvallen door een jongen van een jaar of twaalf. Hij bedreigde de bakker en wilde geld. Het bleef bij een poging door het optreden van de bakker.

De verdachte was gekleed in een donkere trainingsbroek met een donkere jas met capuchon en bontkraag. Ook droeg hij een petje. Agenten stelden direct een onderzoek in, helaas zonder resultaat.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die bruikbaar kan zijn voor de politie. Neem dan contact op via 0900-8844. Ook kunt u anoniem tips melden via Meld Misdaad Anoniem op hun website of telefoonnummer 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!