Verdachte meldt zich na overval op Dordtse supermarkt; onderzoek naar tweede verdachte gaat verder

Date:

Share post:

Dordrecht – Een 17-jarige Dordtenaar heeft zichzelf op het politiebureau gemeld. Hij wordt ervan verdacht op 2 december een supermarkt aan de Blekersdijk in Dordrecht te hebben overvallen. Het onderzoek naar de tweede verdachte loopt nog.

Die maandagochtend, om ongeveer 09.15 uur kwamen twee mannen op een scooter aan bij de supermarkt en één van hen ging naar binnen. Hij bedreigde het personeel met een mes, maar die bleek daar niet van onder de indruk. De overvallers vluchtten daarop snel weer weg.

- Advertisement -

Vlak na de overval werd een man aangehouden op een scooter waarvan werd aangenomen dat hij bij de overval betrokken was. Deze man bleek niks met de overval te maken te hebben en is heengezonden.

Tips melden
Het onderzoek naar de tweede overvaller loopt nog. Getuigen zijn bij dit onderzoek nog steeds zeer welkom bij de politie. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie, neem dan contact op met de eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd