Forse snelheidsovertredingen tijdens controle op Groene Kruisweg tussen Geervliet en Spijkenisse

woensdag 11 december 2019 13:15

Rotterdam / Geervliet / Spijkenisse – Tussen Geervliet en Spijkenisse heeft de politie woensdagochtend 11 december een snelheidscontrole gehouden op de Groene Kruisweg (N218). Ongeveer achthonderd snelheidsovertredingen werden geconstateerd en bekeurd.

4.791 voertuigen reden langs de controle, die tussen 04.30 en 09.00 uur stond opgesteld. Op de weg is 80 kilometer per uur toegestaan, maar meerdere voertuigen reden tussen de 130 en 140 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 147 kilometer per uur, een overschrijding van maar liefst 67 kilometer per uur.

De politie heeft ongeveer 800 weggebruikers bekeurd. Zij kunnen binnenkort post verwachten van het CJIB.

 

0 reacties

Forse snelheidsovertredingen tijdens controle op Groene Kruisweg tussen Geervliet en Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Rotterdam / Geervliet / Spijkenisse – Tussen Geervliet en Spijkenisse heeft de politie woensdagochtend 11 december een snelheidscontrole gehouden op de Groene Kruisweg (N218). Ongeveer achthonderd snelheidsovertredingen werden geconstateerd en bekeurd.

4.791 voertuigen reden langs de controle, die tussen 04.30 en 09.00 uur stond opgesteld. Op de weg is 80 kilometer per uur toegestaan, maar meerdere voertuigen reden tussen de 130 en 140 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 147 kilometer per uur, een overschrijding van maar liefst 67 kilometer per uur.

De politie heeft ongeveer 800 weggebruikers bekeurd. Zij kunnen binnenkort post verwachten van het CJIB.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!