Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – In een woning aan de Van Aalstlaan vond op vrijdag 6 december rond 22.30 uur een zware mishandeling plaats. Hierbij raakte een 44-jarige vrouw zwaargewond. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was die avond om 22.30 uur aanwezig in haar woning, toen een onbekende man zich op grove wijze de toegang tot de woning verschafte en haar direct bij binnenkomst zwaar mishandelde. De verdachte is er vervolgens vandoor gegaan. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij het slachtoffer zwaargewond aan.

- Advertisement -

Signalement verdachte
De verdachte betreft een blanke man van ongeveer 20-30 jaar oud. Hij is 1,80 meter lang, heeft een breed postuur en heeft zwart haar met opgeschoren zijkanten. Hij droeg ten tijde van het incident een grijs trainingspak met zwarte schoenen.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord. Mogelijk weet u meer van deze mishandeling of heeft u de verdachte gezien of gesproken?

De politie zou graag in contact komen als u meer informatie heeft over dit incident. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of u kunt anoniem tips melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via de website.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto raakte te water na inschattingsfout Hatostraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 9 december rond 21.45 uur is een automobilist met zijn auto op de Hatostraat het...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...