woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – In een woning aan de Van Aalstlaan vond op vrijdag 6 december rond 22.30 uur een zware mishandeling plaats. Hierbij raakte een 44-jarige vrouw zwaargewond. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was die avond om 22.30 uur aanwezig in haar woning, toen een onbekende man zich op grove wijze de toegang tot de woning verschafte en haar direct bij binnenkomst zwaar mishandelde. De verdachte is er vervolgens vandoor gegaan. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij het slachtoffer zwaargewond aan.

Signalement verdachte
De verdachte betreft een blanke man van ongeveer 20-30 jaar oud. Hij is 1,80 meter lang, heeft een breed postuur en heeft zwart haar met opgeschoren zijkanten. Hij droeg ten tijde van het incident een grijs trainingspak met zwarte schoenen.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord. Mogelijk weet u meer van deze mishandeling of heeft u de verdachte gezien of gesproken?

De politie zou graag in contact komen als u meer informatie heeft over dit incident. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of u kunt anoniem tips melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via de website.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -