Aanhouding bij heterdaad woninginbraak in Warmond

Date:

Share post:

Warmond – Op vrijdag 13 december rond 01.15 uur kreeg de politie een melding van een harde knal op de Kloosterwei in Warmond. De melder vermoedde dat het een steen was die door een ruit gegooid werd. Onderweg werd de melding steeds uitgebreider.

Eenmaal ter plaatse bleek dat de achterzijde van de woning moeilijk te bereiken was.
Een van de agenten is over een deur geklommen en kwam zo in de achtertuin van de woning. Hier bleek dat de achterdeur van de woning was opengebroken.

De agent zag een man staan in de woning. Toen de verdachte de agent in de gaten had probeerde hij te ontsnappen maar kwam vast te zitten in een gordijn. De verdachte werd aangehouden en er is aangifte tegen hem gedaan.

Getuigenoproep
De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Ook mensen die andere informatie hebben dat eventueel bruikbaar kan zijn, kunnen contact opnemen. Dit is mogelijk door te bellen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op de website of op telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd