Gewonde na steekpartij Rijnstraat Hardinxveld-Giessendam

zaterdag 14 december 2019 21:40

Hardinxveld-Giessendam – Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn zaterdagavond omstreeks 21.20 uur uitgerukt voor een steekpartij in de Rijnstraat. Het steekincident vond plaats in een straat met Caravans.

Een opgeroepen traumahelikopter kwam wel ter plaatse maar de arts en verpleegkundige hoefden niet mee met de ambulance, zij kregen al snel een vervolgoproep. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn is niet bekend.

De politie heeft de omgeving afgezet

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gewonde na steekpartij Rijnstraat Hardinxveld-Giessendam
Schrijver:

 

 

Hardinxveld-Giessendam – Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn zaterdagavond omstreeks 21.20 uur uitgerukt voor een steekpartij in de Rijnstraat. Het steekincident vond plaats in een straat met Caravans.

Een opgeroepen traumahelikopter kwam wel ter plaatse maar de arts en verpleegkundige hoefden niet mee met de ambulance, zij kregen al snel een vervolgoproep. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn is niet bekend.

De politie heeft de omgeving afgezet

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!