Agent gewond door vluchtende automobilist (20) in Rotterdam

woensdag 18 december 2019 16:41

Rotterdam – Een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vannacht aangehouden nadat hij een agent had aangereden. De man vluchtte en is na een korte achtervolging aangehouden.

Rond 00.20 uur kregen agenten een melding van overlast op de Schilperoortstraat. De man had ruzie met zijn ex en probeerde de deur te forceren.

Agent meegesleurd door auto
Op het moment dat de agenten aankwamen, rende de man weg naar zijn auto en wilde wegrijden. Eén agent trok het portier open en probeerde de man uit de auto te halen. Hij gaf echter gas en reed achteruit de parkeerplaats af. Hierbij werd de agent meegesleurd over straat.

De agent kon door het openstaande portier geen kant op en kwam na enkele meters pas vrij. De agent was met zijn gezicht over het asfalt geschuurd en later bleek dat hij van zijn voet een middenvoetsbeen had gebroken.

Aanhouding
Tijdens de achtervolging de volgde crashte de verdachte met zijn auto op de Spuistraat en ging er rennend vandoor.  Kort daarna werd hij, een 20-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, aangehouden.

 

0 reacties

Agent gewond door vluchtende automobilist (20) in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vannacht aangehouden nadat hij een agent had aangereden. De man vluchtte en is na een korte achtervolging aangehouden.

Rond 00.20 uur kregen agenten een melding van overlast op de Schilperoortstraat. De man had ruzie met zijn ex en probeerde de deur te forceren.

Agent meegesleurd door auto
Op het moment dat de agenten aankwamen, rende de man weg naar zijn auto en wilde wegrijden. Eén agent trok het portier open en probeerde de man uit de auto te halen. Hij gaf echter gas en reed achteruit de parkeerplaats af. Hierbij werd de agent meegesleurd over straat.

De agent kon door het openstaande portier geen kant op en kwam na enkele meters pas vrij. De agent was met zijn gezicht over het asfalt geschuurd en later bleek dat hij van zijn voet een middenvoetsbeen had gebroken.

Aanhouding
Tijdens de achtervolging de volgde crashte de verdachte met zijn auto op de Spuistraat en ging er rennend vandoor.  Kort daarna werd hij, een 20-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, aangehouden.

 

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Coronadorp voor daklozen bij ADO-stadion verhuist

Den Haag - Het 'corona-dorp' voor daklozen dat was opgezet op het parkeerterrein naast het ADO-stadion, gaat verhuizen nu de eerste thuiswedstrijd in de voetbalarena gepland staat. "Thuis uitzieken voor mensen zonder huis", was de gedachte achter het opgebouwde dorp,...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!