Kind komt onder auto naar aanrijding Rivierweg Capelle aan den Ijssel

woensdag 18 december 2019 13:37

Capelle aan den IJssel – Een kind is woensdagmiddag na een ongeluk onder een auto terecht gekomen. Het ongeluk gebeurde op de Rivierweg vlakbij het gemeentehuis. Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend was werd onder andere de brandweer, en een traumahelikopter opgeroepen.

Het kind kon uiteindelijk snel onder de auto vandaan worden gehaald en in de ambulance worden behandeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Rivierweg is in beide richtingen afgesloten momenteel. De ernst van de verwondingen zijn eveneens nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind komt onder auto naar aanrijding Rivierweg Capelle aan den Ijssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een kind is woensdagmiddag na een ongeluk onder een auto terecht gekomen. Het ongeluk gebeurde op de Rivierweg vlakbij het gemeentehuis. Omdat de ernst van de verwondingen niet bekend was werd onder andere de brandweer, en een traumahelikopter opgeroepen.

Het kind kon uiteindelijk snel onder de auto vandaan worden gehaald en in de ambulance worden behandeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Rivierweg is in beide richtingen afgesloten momenteel. De ernst van de verwondingen zijn eveneens nog niet bekend.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!