Agenten brengen gebreide truitjes naar Leger Des Heils na slecht nieuwsgesprek
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Rotterdam – Agenten van het basisteam Rotterdam Delfshaven hebben donderdagavond een zak met warme vestjes naar het Leger Des Heils gebracht. Dit gebeurde nadat agenten bij een bejaarde dame verdrietig nieuws moesten brengen.

Agenten vroegen aan de vrouw of ze na het verdrietige nieuws nog iets voor haar konden betekenen. De vrouw was slecht ter been en vroeg of de agenten de door haar gebreide truien weg konden brengen. Zo hadden de daklozen het ook warm met deze dagen. De agenten hebben deze kerstgedachte voor de vrouw ten uitvoer gebracht.

Dat ons werk niet altijd leuk is, is algemeen bekend. Een van de moeilijkste taken is het brengen van slecht nieuws….

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Donnerstag, 19. Dezember 2019

 

Agenten brengen gebreide truitjes naar Leger Des Heils na slecht nieuwsgesprek
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten van het basisteam Rotterdam Delfshaven hebben donderdagavond een zak met warme vestjes naar het Leger Des Heils gebracht. Dit gebeurde nadat agenten bij een bejaarde dame verdrietig nieuws moesten brengen.

Agenten vroegen aan de vrouw of ze na het verdrietige nieuws nog iets voor haar konden betekenen. De vrouw was slecht ter been en vroeg of de agenten de door haar gebreide truien weg konden brengen. Zo hadden de daklozen het ook warm met deze dagen. De agenten hebben deze kerstgedachte voor de vrouw ten uitvoer gebracht.

Dat ons werk niet altijd leuk is, is algemeen bekend. Een van de moeilijkste taken is het brengen van slecht nieuws….

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Donnerstag, 19. Dezember 2019

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...