Politie zoekt getuigen van gewapende straatroof in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 29-jarige man is woensdagavond 18 december aan de Laakkade door twee mannen beroofd onder bedreiging van een steekwapen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep rond 19.30 uur in de richting van de Laakkade. De 29-jarige man is hier door twee personen van zijn persoonlijke spullen beroofd, onder bedreiging van een steekwapen. De twee verdachten zijn in de richting van de Oudemansstraat weggerend.

- Advertisement -

Signalementen
Het gaat om twee verdachten, beide rond de dertig jaar oud. De eerste man heeft een donkere huidskleur, een stevig postuur en is ongeveer 1.70-1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, donkere trainingsbroek, een donkerkleurig vest met capuchon en donkere schoenen.

De tweede verdachte had eveneens een donkere huidskleur, had een normaal postuur en was ongeveer even lang als de eerste verdachte. Deze man droeg een zwart leren regenjas, een lichtblauwe spijkerbroek, een lichtkleurig vest met capuchon en donkere schoenen.

Getuigen gezocht
De recherche is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in de buurt van de Laakkade. Heeft u informatie voor de recherche of beschikt u over camerabeelden? Meld dit dan via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd