Man met jaar celstraf opgepakt na achtervolging in Rotterdam-Oost

vrijdag 20 december 2019 19:31

Rotterdam – In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december heeft de politie een man aangehouden na een achtervolging. De verdachte bleek maar nog een klein jaar aan celstraf open te hebben staan.

Agenten zagen op de President Rooseveltweg een motorscooter rijden. Ze wilden de bestuurder controleren, maar deze gaf geen gehoor aan een stopteken, waarna de achtervolging werd ingezet.

Tijdens de vlucht bleek de man niet rijvaardig als hij zichzelf inschatte. Op de Terbregseweg kwam de bestuurder door zijn rijgedrag ten val. Hij krabbelde overeind en zette zijn vluchtpoging voort. Hij haalde allerlei capriolen uit om uit handen te blijven van de politie, maar moest het uiteindelijk toch opgeven.

Gevangenisstraf en gestolen kentekenplaat
De 37-jarige Rotterdammer werd in de boeien geslagen en bij het controleren van diens identiteit bleek waarom hij op de vlucht sloeg. De man bleek nog 361 dagen gevangenisstraf open te hebben staan. Daarnaast bleek de kentekenplaat van diefstal afkomstig.

De motorscooter werd in beslag genomen en de man is aangehouden. Naast de nog te zitten straf zal de man meerdere boetes ontvangen voor de gepleegde verkeersovertredingen tijdens de vluchtpoging.

 

0 reacties

Man met jaar celstraf opgepakt na achtervolging in Rotterdam-Oost
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 december heeft de politie een man aangehouden na een achtervolging. De verdachte bleek maar nog een klein jaar aan celstraf open te hebben staan.

Agenten zagen op de President Rooseveltweg een motorscooter rijden. Ze wilden de bestuurder controleren, maar deze gaf geen gehoor aan een stopteken, waarna de achtervolging werd ingezet.

Tijdens de vlucht bleek de man niet rijvaardig als hij zichzelf inschatte. Op de Terbregseweg kwam de bestuurder door zijn rijgedrag ten val. Hij krabbelde overeind en zette zijn vluchtpoging voort. Hij haalde allerlei capriolen uit om uit handen te blijven van de politie, maar moest het uiteindelijk toch opgeven.

Gevangenisstraf en gestolen kentekenplaat
De 37-jarige Rotterdammer werd in de boeien geslagen en bij het controleren van diens identiteit bleek waarom hij op de vlucht sloeg. De man bleek nog 361 dagen gevangenisstraf open te hebben staan. Daarnaast bleek de kentekenplaat van diefstal afkomstig.

De motorscooter werd in beslag genomen en de man is aangehouden. Naast de nog te zitten straf zal de man meerdere boetes ontvangen voor de gepleegde verkeersovertredingen tijdens de vluchtpoging.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!