Bijrijder komt te overlijden na autobrand op A4 nabij Rijpwetering

Date:

Share post:

Rijpwetering – Zaterdagochtend 21 december is een persoon overleden na een autobrand op de Rijksweg A4 ter hoogte van Rijpwetering. De brand zou zijn ontstaan na een ongeval.

Rond 03.30 uur kreeg de politie de melding dat er op de A4 (rechts) ter hoogte van Rijpwetering een auto in brand stond. Eenmaal ter plaatse troffen ze een brandende zwart kleurige Opel Astra aan met daarin het slachtoffer. Ondanks de inzet van de hulpdiensten bleek het slachtoffer te zijn overleden.

- Advertisement -

Het fatale slachtoffer was de bijrijder in de auto die in brand vloog na het ongeval. De 33-jarige bestuurder uit Rotterdam is aangehouden en zijn betrokkenheid bij het ongeval wordt onderzocht.

Getuigenoproep
De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. De politie is dringend op zoek naar getuigen die rond dat tijdstip bij Rijpwetering op de A4 reden richting Den Haag.

Mensen die mogelijk iets hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen. Ook mensen die mogelijk iets hebben vastgelegd op een dashcam wordt gevraagd dit te melden. U kunt uw tips doorgeven via de opsporingstiplijn 0800-6070. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertisement -

Gerelateerd