donderdag, maart 4, 2021

Bijrijder komt te overlijden na autobrand op A4 nabij Rijpwetering

Rijpwetering – Zaterdagochtend 21 december is een persoon overleden na een autobrand op de Rijksweg A4 ter hoogte van Rijpwetering. De brand zou zijn ontstaan na een ongeval.

Rond 03.30 uur kreeg de politie de melding dat er op de A4 (rechts) ter hoogte van Rijpwetering een auto in brand stond. Eenmaal ter plaatse troffen ze een brandende zwart kleurige Opel Astra aan met daarin het slachtoffer. Ondanks de inzet van de hulpdiensten bleek het slachtoffer te zijn overleden.

Het fatale slachtoffer was de bijrijder in de auto die in brand vloog na het ongeval. De 33-jarige bestuurder uit Rotterdam is aangehouden en zijn betrokkenheid bij het ongeval wordt onderzocht.

Getuigenoproep
De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. De politie is dringend op zoek naar getuigen die rond dat tijdstip bij Rijpwetering op de A4 reden richting Den Haag.

Mensen die mogelijk iets hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen. Ook mensen die mogelijk iets hebben vastgelegd op een dashcam wordt gevraagd dit te melden. U kunt uw tips doorgeven via de opsporingstiplijn 0800-6070. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Related Articles

Hardleerse Rotterdammer raakt auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

0
Nieuwveen - De politie heeft in een 21-jarige Rotterdammer staande gehouden in Nieuwveen nadat hij...

Milieudienst DCMR : Het kan vanavond flink stinken rondom de Havens van Rotterdam

0
Rotterdam - Steeds meer inwoners van Rotterdam E.O bellen met de milieudienst DCMR dat het...

Lichtgewonde na ongeval tussen meerdere auto’s A15 Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een ongeluk op de A15 zijn woensdagmiddag rond 17.28 meerdere auto's betrokken...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg