zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Man overleden na steekincident op straat in Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Zaterdag 21 december is een man overleden na een steekincident. De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht en is op zoek naar getuigen.

Het incident vond rond 18.45 uur plaats op de Rijswijkseweg, ter hoogte van de Goudriaankade. Ondanks alle geboden hulp kwam het slachtoffer te overlijden. Over de identiteit van de man is verder niks bekend gemaakt.

De politie heeft laten weten dat zij drie aanhoudingen hebben verricht. Wat hun rol is ten opzichte van het steekincident wordt onderzocht.

Door het incident is de Rijswijkseweg gedeeltelijk afgesloten en worden bussen en trams omgeleid. De politie heeft de omgeving afgezet en heeft tenten en zwarte hekken geplaatst om uit het zicht van het publiek onderzoek te kunnen doen.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via telefoonnummer 0800-7000.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -