zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Tweede autobrand in korte tijd in Rijswijkse Klaroenstraat

- advertentie -

Rijswijk – Zaterdag 21 december is een auto zwaar beschadigd door brand aan de Klaroenstraat. Het is de tweede autobrand in korte tijd.

De brand werd gemeld rond 18.30 uur. De brandweer heeft het vuur geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. Het vermoeden bestaat dat een ruit ingegooid is en er hierna iets brandbaars of vuurwerk in het voertuig is gegooid. Naast de auto lag een baksteen.

Donderdag 19 december werd op dezelfde plek ook al een auto – vermoedelijk – in brand gestoken. Mochten mensen meer informatie hebben, dan kunnen ze dit melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -