maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Automobilist crasht tegen lantaarnpaal en vlucht Hoofdweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is vannacht op de Hoofdweg ter hoogte van de Prins Alexanderlaan gevlucht na een éénzijdig ongeval. De bestuurder kwam vermoedelijk door een te hoge snelheid tot stilstand tegen een lantaarnpaal waardoor de auto niet meer verder kon rijden.

Getuigen zagen de man nog de kentekenplaten van de auto afhalen en wegvluchten. Na een kort onderzoek werden de platen in de bosjes aangetroffen waardoor de gegevens over het voertuig bekend zijn. De platen lijken vooralsnog niet gestolen aldaar de politie langs is gegaan op het huisadres. De eigenaar van het voertuig zal moeten vertellen wie de bestuurder is geweest, doet hij dat niet dan komen alle kosten voor zijn rekening.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -